pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

x-terra: Duathlon serie skal afgøres i Blåbjerg

På søndag 23. april vil Blåbjerg Plantage fyldes med mountainbikes og trailsko, når sjette og sidste afdeling af XTERRA Duathlon serien kommer til byen. Over 350 deltagere har tilmeldt sig og er klar til at gennemføre de fem kilometer trailløb, tyve kilometer mountainbike og yderligere fem kilometer trailløb i den spændende natur ved Blåbjerg.

Spændingen vil være intens, når de over 350 deltagere står ved startlinjen til XTERRA Duathlon Blåbjerg den 23. april. Det er nemlig dette løb, som afgør hvem der bliver den samlet vinder af XTERRA Duathlon serien 2017. ’Den samlet vinder af XTERRA Duathlon findes ved et pointsystem, som gør at der er spænding til det sidste, når starten går i Blåbjerg. Forskellen i mændenes top 10 er under 90 point, og da en sejr giver 100 point kan alt ske’, fortæller løbsarrangør Andreas Juul Jeppesen fra XTERRA Nordic.

Alle kan være med

Løbet i Blåbjerg bliver en hård en af slagsen, grundet naturen i området. ’Blåbjerg giver en god portion højdemeter, og deltagerne skal bestige Danmarks højeste klit, som altid er med til at udfordre konditionen. Derudover er der nogle gode stykker med singletrack på både løberuten og mountainbikeruten, som betyder at deltagerne samtidig vil få afprøvet deres tekniske færdigheder’, fortæller Andreas Juul Jeppesen. ’Ruterne er lavet med fokus på at alle deltagere, uanset niveau, vil få en sjov og udfordrende dag i sporet og føle at de har fået en god oplevelse.’

 

XTERRA kommer tilbage til sommer

XTERRA Nordic viste sig første gang frem i Vestjylland sidste sommer med XTERRA Triathlon og duathlon-stævnet er ikke det sidste Vestjylland kommer til at se til XTERRA i 2017. Igen til sommer vil det store set-up slå vejen forbi ’Home of XTERRA’, som området kalder sig, hvor der allerede er mange hundrede på startlisten. ’Vi er glade for området omkring Blåvand, for naturen er som skabt til off-road triathlon. Herudover er der en helt enorm opbakning og gode samarbejdspartnere i ProVarde, Hvidbjerg Strand Feriepark og Oksbøl Cykelklub, som gør at vi føler os velkomne.’

Har du lyst til at deltage eller være publikum er det søndag 23. april klokken 10.00 og starten går fra P-pladsen på Himmelvejen.

 

Kontaktinformation:

Andreas Juul Jeppesen

2286 9536

jeppesen@running26.dk

 

Publiceret: 21. April 2017 19:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt