@Voxpop Navn:Mogens Klausen, 
@Voxpop bynavn:Varde By
Jeg skal først holde ferie til september. vi skal til Rhodos på charterferie. Det er vores foretrukne rejsemål. Det er baredejligt at være der. 
Hvad jeg synes om sommervjret? Haha, det er jo “strålende”.
@Voxpop Navn:Mogens Klausen, @Voxpop bynavn:Varde By Jeg skal først holde ferie til september. vi skal til Rhodos på charterferie. Det er vores foretrukne rejsemål. Det er baredejligt at være der. Hvad jeg synes om sommervjret? Haha, det er jo “strålende”.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Voxpop: Hvad skal du lave i din sommerferie i år- og hvad synes du om sommervejret indtil videre?

Lokalavisen spurgte folk på gaden om deres sommerferieplaner og hvad de synes om “sommer”vejret

@Voxpop Navn:Kirsten Holm, 
@Voxpop bynavn:Varde By
Vi skal til Berlin. Det er en storby med ro. Der er ikke al den asen og masen. Og der er fine parker. Det er fedt, vi har været der før, da børnene var syv og 11. 
Sommervejret lige i dag er lidt træls, men jeg går ikke så meget op i vejret.
@Voxpop Navn:Kirsten Holm, @Voxpop bynavn:Varde By Vi skal til Berlin. Det er en storby med ro. Der er ikke al den asen og masen. Og der er fine parker. Det er fedt, vi har været der før, da børnene var syv og 11. Sommervejret lige i dag er lidt træls, men jeg går ikke så meget op i vejret.
@Voxpop Navn:Anne Kristensen
@Voxpop bynavn:Nordenskov
Jeg har sommerferie hver dag som pensionist. Jeg skal være i min have, som jeg nyder at pusle i. Det skal være godt vejr med sol, men vi skal jo også have regn. Vi har haft mange gode dage. Vi trængte til noget vand, men det er værre med markerne, siger Anne Kristensen, som har været landmand.
@Voxpop Navn:Anne Kristensen @Voxpop bynavn:Nordenskov Jeg har sommerferie hver dag som pensionist. Jeg skal være i min have, som jeg nyder at pusle i. Det skal være godt vejr med sol, men vi skal jo også have regn. Vi har haft mange gode dage. Vi trængte til noget vand, men det er værre med markerne, siger Anne Kristensen, som har været landmand.
Publiceret: 13. Juni 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt