modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Voldssag: Mand var voldelig i tog og på pizzeria

En 21-årig mand fra Varde var så aggressiv og voldelig ved flere episoder i løbet af to dage i påsken, at politiet nu har fængslet ham i fire uger for at efterforske sagen.

Det begyndte i toget mellem esbjerg og Varde onsdag 12.april, hvor han begyndte at slå til nogle andre passagerer, som svarede igen med slag eller “dask”. Lidt senere i toget kommer han i konflikt med 6-7 unge personer og truer dem med bank. Det fører til nogen tumult, og den 21-årige truer: “når vi kommer til Varde smadrer jeg jer allesammen”. siger han i følge politirapporten. Da de ankommer til banegåden, udvikler det sig til vold imod en af personerne fra toget. Politiet bliver tilkaldt, og på det tidspunkt overvejer man, om voldsmanden skal fremstilles i grundlovsforhør.

Dagen efter bliver den 21-årige dog voldelig over for en person i Pizzaekspressen i Varde: han slår ham med knyttet næve flere gange og truer ham og hans kammerater. Det er uklart, om personen var del af gruppen på toget dagen før. Men på grund af det samlede forløb bliver voldsmanden fremstillet i grundlovsforhør og fængslet i fire uger.

Publiceret: 18. April 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

Annonce
ANNONCER
Se flere