Hr. P bliver fjerde skud på brødrene Pedersens tøjstamme. Privatskud.
Hr. P bliver fjerde skud på brødrene Pedersens tøjstamme. Privatskud.
Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Udvidelse: Brødre udvider med Hr. P i Henne

Kundeservice er kodeordet for den succes, der gør at brødrene Pedersen nu åbner Hr. P

I en branche med hård konkurrence er der lyspunkter som nu herretøjsforretningen i Henne Strand. I morgen åbner Hr. P. i lokalerne ved siden af den nuværende tøjforretning PH. Forretningen bliver med herretøj, som PH er i dag, og man vil kunne gå imellem de to butikker.

“Der er nogle synergier i at have flere butikker, men jeg tror, det er på servicen, vi gør det godt. Vi har kun faguddannet personale. Folk må godt huske den ekspedition, de har været igennem, så den ikke er ligegyldig,” synes ejer Johnny Pedersen.

Han understreger det store udvalg, der kan konkurrere med udvalget i langt større byer.

“I bund og grund har vi måske 10 mærker for meget, men når de studerende i Aarhus er hjemme på familiebesøg, handler de her. Deroppe skal de måske ind tre steder, her kan de finde det hele ét sted. Vi kan også købe lidt mere skævt ind i Henne, fordi kunderne er så forskellige,” siger han.

Brødrene Pedersen har været 12 år i tøjbranchen. Med den nye Hr. P får de godt en tredjedel mere plads.

En voksen butik

“Vi vil gøre den nye Hr. P lidt mere voksen i udtrykket med nye mærker men også stadig med de nuværende stærke brands,” siger Johnny Pedersen.

Kundegruppen er fra 15 til 99 år og størrelserne går helt op til 6XL. Der vil i alt være 500 kvadratmeter areal med 50 brands.

Brødre Pedersen ejer fire forretninger. Ud over de to i Henne Strand er det Tøj-torvet Agerbæk, hvor de startede i 2005, samt Wagner i Grindsted.

Til åbningen af Hr. P. i morgen vil der være en uformel reception fra klokken 16 til 19 med lidt mad og drikke og musik ved Anders Thorlund, som synger og spiller guitar.

Publiceret: 14. Marts 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere