Foto: Benny Skou
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Speedway: Region Varde vil have revanche

Region Varde skriver i en pressemeddelelse:

"Efter en helt igennem miserabel match ude mod Esbjerg er de regerende danske mestre fra Region Varde Elitesport opsat på igen at få føjet en sejr på kontoen. Og det er planen det skal ske onsdag d. 21.6. når naboerne fra Grindsted Speedway er gæster på Varde Motor Arena i Outrup.

 Sportslig ansvarlig Steven Andersen har denne gang været nødt til at ændre lidt på holdopstillingen idet Hans Andersen ikke er til rådighed pga. forpligtelser i sin engelske klub.

”Da vi indgik kontrakt med Hans Andersen var det en del af præmissen, at Hans netop til denne match ikke kan køre for os. Derfor stiller jeg denne gang på med en opstilling der består af 3 B-kørere og 2 C-kørere. Den opstilling kørte vi med i årets første match i Holstebro og det gik rigtig godt.” lyder det fra Steven Andersen.

”Sæsonen har hidtil budt på både op og nedture med 2 sejre og 2 nederlag. Det havde selvfølgelig været rart at vi bare vandt det hele men ligaen i år er så stærk at alle kan slå alle. Så alt i alt er vil jeg sige at det indtil videre er godkendt. Sidste år startede vi ikke specielt stærkt ud men slutningen blev jo rigtig god” siger Steven Andersen i pressemeddelelsen.

 

Holdet til onsdagens match er:

Mads Korneliussen

Mikkel Beck

Rohan Tungate

Mikkel Brøndum Andersen

Thomas Jørgensen

På holdet er der denne gang debut til Region Vardes australske kører Rohan Tungate som vi glæder os meget til at præsentere. Rohan Tungate er af den australske speedwayskole hvilket jo er kendetegnet ved en meget aggressiv og underholdende kørerstil.

Derudover har Steven Andersen denne gang taget en ny kører ind på holdet i skikkelse af Thomas Jørgensen. Thomas Jørgensen er en rutineret fyr med stor erfaring fra både danske og engelske  klubber. Thomas stod ligesom Hans Andersen uden klub, da Munkebo kort før sæson start valgte at trække sit hold fra årets liga.

 

Publiceret: 19. Juni 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt