Troy Bachelor er en af de kørerne i matchen i Slangerup i dag
Troy Bachelor er en af de kørerne i matchen i Slangerup i dag
Foto: Benny Skou
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Speedway: Region Varde kører i Slangerup i dag 18:30

I aften klokken 18:30 kører Region Varde Elitesport årets på den længst muligt væk udebane, når slaggeren står bagud på banen i Slangerup i Nordsjælland.

Det er en match i Metal Speedway Ligaen. Sidste uges match i Fjelsted på Fyn blev aflyst efter andet heat, da banen ikke var klar efter meget regn på løbsdagen, ærgerligt for Region Varde"s hold der i den grad var opsat på at levere en toppræstation.

”Men det må vi jo så gøre når vi kommer til Slangerup, for det er bare vigtig at hente sejrer på udebane i kampen om at komme i finalen” lyder det fra holdleder Steven Andersen.

”Jeg føler jeg har udtaget et hold der vil være istand til at levere en god indsats i Slangerup, der ikke er den nemmeste bane at komme til. Slangerup er stærke hjemme, og de har meldt ud at de vil i medaljerækken i år.

“Vi tager dog af sted med troen på sejr så det er bare fuld gas på fra start” slutter Steven Andersen

Region Vardes hold

Troy Batchelor AUS

Mads Korneliussen DK

Mikkel Bech Jensen DK

Mikkel B Andersen DK

Marc Randrup DK

Ellers var ugens store samtaleemne at de danske mestre fra 2015 Munkebo Scorpions har måttet at trække sig fra ligaen i år. Den officielle begrundelse lyder, at det ikke har været muligt at opnå den nødvendige miljøtilladelse til at køre løb på deres hjemmebane.

”Det er naturligvis ærgerligt, at der er et hold der må trække sig men hellere nu end midt i turneringen. Der er ingen tvivl om at de 7 øvrige hold vil levere varen, og give publikum en masse gode oplevelser til speedway” udtaler pressechef Thomas Valsted i sin pressemeddelelse.

Fakta

Se løbkalenderen online her.

 

Næste gang kører Region Varde 9. juni mod Holsted Tigers

http://metalspeedwayleague.dk/loebskalender.aspx

Publiceret: 17. Maj 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere