@Voxpop Navn:Dan, Line, Emilie 3, og Mads 1
@Voxpop bynavn:
“Vi er taget til Skovens Dag for at hygge os med familien, og det er jo perfekt vejr,” siger far Dan og mor Line. Emilie har smagt myrer i Kriblekrable-hjørnet. 
“De smagte lidt surt. Der var også biller. Pizzaen smagte dejligt,” fortæller Emilie.
@Voxpop Navn:Dan, Line, Emilie 3, og Mads 1 @Voxpop bynavn: “Vi er taget til Skovens Dag for at hygge os med familien, og det er jo perfekt vejr,” siger far Dan og mor Line. Emilie har smagt myrer i Kriblekrable-hjørnet. “De smagte lidt surt. Der var også biller. Pizzaen smagte dejligt,” fortæller Emilie.
Foto: Nina Møller
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skovens dag: VOXPOP Lokalavisen spurgte: hvad har du oplevet til skovens dag hos naturkulturvarde

@Voxpop Navn:Anna 8 år 
@Voxpop bynavn:
“Det er sjovt at være til Skovens Dag. Jeg har set værktøjet, der hvor han skar firetallet ud med motorsav. Han var i hvert fald god til at save.
Jeg skal prøve at snitte et stykke legetøj. Det har jeg valgt, fordi man kan lege med det. Jeg har ikke været til Skovens Dag før,” fortæller Anna.
@Voxpop Navn:Anna 8 år @Voxpop bynavn: “Det er sjovt at være til Skovens Dag. Jeg har set værktøjet, der hvor han skar firetallet ud med motorsav. Han var i hvert fald god til at save. Jeg skal prøve at snitte et stykke legetøj. Det har jeg valgt, fordi man kan lege med det. Jeg har ikke været til Skovens Dag før,” fortæller Anna.
@Voxpop Navn:Maya My 7 år 
@Voxpop bynavn:
“Det sjove ved at være til Skovens Dag er, at man kan lære om alle mulige ting, som er i naturen. Jeg har prøvet at skyde med bue og pil, men jeg var ikke så god til det. Jeg har også været henne og se edderkopper under forstørrelsesglas, og nu skal jeg prøve at snitte træ,” fortæller My.
@Voxpop Navn:Maya My 7 år @Voxpop bynavn: “Det sjove ved at være til Skovens Dag er, at man kan lære om alle mulige ting, som er i naturen. Jeg har prøvet at skyde med bue og pil, men jeg var ikke så god til det. Jeg har også været henne og se edderkopper under forstørrelsesglas, og nu skal jeg prøve at snitte træ,” fortæller My.
Publiceret: 15. Maj 2017 21:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere