Varde Sjakket. Fra venstre er det Johnny Gärtner Bendtsen, Michael Thiemke, Michael Loft Mikkelsen, Bo Sjørslev Rosendahl og kaptajn Erik Dam Hansen.
Varde Sjakket. Fra venstre er det Johnny Gärtner Bendtsen, Michael Thiemke, Michael Loft Mikkelsen, Bo Sjørslev Rosendahl og kaptajn Erik Dam Hansen.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rigtige Mænd: Vardesjakket med i Rigtige Mænd

Vardesjakket er kommet godt i gang med træningsudfordringerne i konkurrencen Rigtige Mænd.

Der blev grinet med høj identifikation, da Søren Smed, Lindy, Hammer, Jonas og Palle viste ølmaver, flæskekinder og dårlige vaner frem i Rigtige Mænd på tv.

I denne sæson nøjes mændene rundt omkring i landet ikke med at grine. De er selv blevet Rigtige Mænd. Også i Varde, hvor et af holdene, Vardesjakket, er godt i gang med at træne.

“Det var min bedre halvdel, der meldte mig til,” fortæller kaptajn for Vardesjakket Erik Jensen.

Men han var helt med på det, efter at have set det på tv.

“Det er mest skæg og ballade. Samtidig kan man komme af med den dunk, man går rundt med, og måske komme til at spise lidt sundere,” siger han.

Erik Jensen kendte ikke lige andre mænd, der gerne ville være med.

“Det startede ud med, at jeg ikke kunne finde et hold i Varde-området, som var et af de få steder, hvor der ikke var noget hold, jeg kunne melde mig til. Vi fik hjælp fra en , som kendte nogle andre, og så fik vi gang i holdet, som vi har kaldt Vardesjakket,” fortæller Erik Jensen.

Det at melde sig til et hold er også med til at holde hinanden til ilden.

“Vi kender ikke hinanden så godt endnu, men jeg håber, det lykkes at mødes mange gange og træne. Vi hjælper hinanden med at holde linjen,” siger han.

Typisk kommer man dog til at kende hinanden rigtig godt og får et godt sammenhold, når man er sammen om noget som Rigtige Mænd-projektet.

Med skiftende arbejdstider og familieliv, der skal passes, kan det dog være en udfordring at finde tidspunkter, der passer alle herrerne på holdet.

“Vi mødes i weekenden, når vi kan. De, der kan, kommer så. Vi har ikke sat nogen mål, men selvfølgelig planlægger vi at være med til Rigtige Mænd-løbet 20 maj. Der en god gang mandehørm i det og godmodige drillerier. Det skal jo være sjovt at være med”, siger Erik Jensen.

FAKTA

@Fakta Brod Weekend3:Alle kan blive Rigtige Mænd i 2017, hvor det ikke bare er en tv-udsendelse men et træningsfællesskab med sjov og mandehørm

Saml selv et hold eller find et på www.rigtigemænd.dk. Som åbnede 1. marts. Målet er Rigtige Mænd-løbet 24. maj, et forhindringsløb, der afvikles cirka 100 steder i landet samtidig klokken 19-21.

Sæson 2 af Rigtige Mænd gik i gang på DR1 i begyndelsen af april, hvor fem nye håndværkermænd er med gennem seks tv-programme:

Træningen i Rigtige Mænd Sjakket følger den træning, som de Rigtige Mænd på tv får af træner og sundhedsguru Jacob Søndergaard. Både kosttips og træningsøvelser er skræddersyet til rigtige mænd, fortæller han:

”Det drejer sig om små justeringer, der let kan puttes ind i selv en travl hverdag. Udgangspunktet er, at alle skal kunne finde ud af det, også de tunge drenge, der ikke er vant til at bruge kroppen. Derfor er træningerne korte og bygget op omkring kropsøvelser alene med kroppen som modstand.”

De “gamle” Rigtige mænd fra sæson 1 har også i år fundet nye hold. Den tidligere skraldemand Hammer har fundet sammen med et hold fra sit nye job i Århus lufthavn.

Bo Sjørslev Rosendahl i en medrivende fortælling i forbindelse med træningen ved Nysø. “Engel” Martin Bissenbacker og Vardesjak-medlem Johnny Gärtner Bendtsen (yderst th) lytter og smiler. Det skal nemlig give smil på læben at være med. Privatfoto.
Bo Sjørslev Rosendahl i en medrivende fortælling i forbindelse med træningen ved Nysø. “Engel” Martin Bissenbacker og Vardesjak-medlem Johnny Gärtner Bendtsen (yderst th) lytter og smiler. Det skal nemlig give smil på læben at være med. Privatfoto.
Publiceret: 11. Maj 2017 11:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere