Gourmethotdogsene i Samstyrkens pølsebar er på alles læber - og i alles maver. Pølsemanden bag hedder Martin Gejl, slagter hos Lene Haahrs Mad med Mere.
Gourmethotdogsene i Samstyrkens pølsebar er på alles læber - og i alles maver. Pølsemanden bag hedder Martin Gejl, slagter hos Lene Haahrs Mad med Mere.
Foto: Nina Møller
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Pølsesnak: Pølsesnak på den positive måde

Samstyrkens pølser på Torvet har været på alles læber og i alles maver i december. Det siger i hvert fald frisør Mette Bruun i Vestergade. Derfor kiggede Lokalavisen ind til mad med Mere, som leverer gourmetpølserne, der i øvrigt sælges med hjemmebagte pølsebrød fra Hansen-bageren.

De lokalt producerede pølser er blevet Samstyrkens brand, efter de i november overtog pølsebaren.

Hos Mad med Mere i Varde, fortæller ejer Lene Haahr, at pølserne er blevet en kæmpesucces. Hun synes, slagter Martin Gejl skal have æren. Han siger:

“Det var Samstyrken, der henvendte sig til os. De ville gerne støtte lokalt producerede varer. Vi får megen respons tilbage til butikken. Folk siger, det er dejligt med smag og bid i pølserne, Det er jo også en mere kødfyldt pølse,” erklærer han.

Op mod jul har Mad med Mere leveret omkring 1000 wienerpølser om ugen. I januar er det faldet til et mere moderat antal på 600-800.

“Vi sælger en del, og ud over wienerpølserne får de frankfurtere og medister fra os,” fortæller Martin Gejl, som er uddannet slagter i Varde.

Publiceret: 11. Januar 2017 10:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere