Cam Spiro fik forleden det sidste ord, da han scorede til 4-3 to minutter før tid.
Cam Spiro fik forleden det sidste ord, da han scorede til 4-3 to minutter før tid.
Foto: Ole Tradsborg
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Optakt: Energy er velforberedte til kamp tre

Weekenden bød på både skidt og kanel for Esbjerg Energy, da esbjergenserne først besejrede Gentofte Stars fredag aften med 3-2 i Granly Hockey Arena, for derefter at tabe kamp to i Metal Ligaens finaleserie med 4-3 i Gentofte Skøjtehal søndag eftermiddag.

Resultaterne betyder, at begge mandskaber har vundet én kamp før kamp tre, som spilles tirsdag klokken 19.30 i Granly Hockey Arena. Begge hold mangler således tre sejre for at sikre det danske mesterskab.

"Målet er helt klart endnu et mesterskab. Jeg synes, at vi har gode muligheder for at nå det mål, men Gentofte arbejder rigtigt hårdt og det har været to tætte kampe, så det skal nok blive en tæt serie," vurderer målscorer fra søndagskampen Esben Nielsen før den tredje finalekamp.

Ud over Esben Nielsen scorede Jordan Knackstedt og Kodie Curran for Esbjerg Energy i søndagskampen. Søren Nielsen, Jared Knight og Tyler Fiddler scorede for vestjyderne fredag aften.

"Gentofte er et hårdt arbejdende mandskab, som har fokus på defensiven. De har nogle dygtige spillere, med sjældne kompetencer. Og så spiller deres målmand Seemu Seppänen godt. Så, der er ikke ret meget, som har overrasket os," fortæller cheftræner Mark Pederson fra Esbjerg Energy.

"Når man er så langt inde i slutspillet, som vi er, er hverdagen præget af rutiner. Man spiller kampene med korte intervaller imellem, typisk tirsdag, fredag og søndag. Så her ændres der ikke på ret meget dagene imellem," fortsætter Energy-coachen.

Gentofte Stars tilbragte 14 minutter i straffeboksen under fredagskampen. Esbjerg Energy havde en spiller udvist i i alt 16 minutter.

Søndag minimerede sjællænderne udvisningerne til seks gange to minutter. Vestjyderne indkasserede ni gange to minutter plus to personlige timinutters udvisninger under søndagens udekamp.

"Overordnet set måtte vi notere os for et par ”dumme” udvisninger. Der var samtidigt nogle udvisninger, som ikke blev dømt og en manglende konsekvens i andre situationer. Men vi skal fokusere på de forhold, som vi selv har indflydelse på. Og her har vi talt omkring disciplinen på holdet," slutter den 49-årige canadiske cheftræner.

Stemningen i Granly Hockey Arena har gennem hele slutspillet været præget et flot fremmøde. Således var mere end 3.200 tilskuere på plads ved finaleseriens første kamp. I gennemsnit var der mere end 2.800 tilskuere til de tre semifinalekame mod Frederikshavn og tilskuergennemsnittet var på mere end 2.500 i kvartfinalerne mod SønderjyskE. Kom derfor i god tid til tirsdagens kamp i Granly Hockey Arena.

Publiceret: 11. April 2017 16:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!