Der er dømt mandehørm, når to haller indbyder til mandeaktiviteter lørdag 17. juni. Skynd dig: tilmelding senest 13. juni.
Der er dømt mandehørm, når to haller indbyder til mandeaktiviteter lørdag 17. juni. Skynd dig: tilmelding senest 13. juni.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mænd: Kom til mandehørm - men skynd dig: sidste frist for tilmelding i dag!

Helle hallen og Form & Fritid i Nørre Nebel danner rammen om en dag kun for mænd lørdag 17. juni. Hvis du vil være med, skal du skynde dig, for i dag er sidste tilmeldingsfrist.

I Helle Hallen kan man prøve udendørs crossfit, pladekapløb i svømmehallen, spa og saunagus.

Hos Form & Fritid er der aktiviteter for mænd og drenge over 16 år. Her kan man blandt andet spille i hallen eller tage en MBT-tur. Bagefter er der saunagus og let forplejning.

Alle aktiviteter kan ses på vardekommune.dk/sundhedsfremme, hvor der også er oplysninger om tilmelding og deltagergebyr.

International uge

Varde Kommune har igennem flere år støttet internationale Men's Health Week i uge 24. I år er der indgået samarbejde med to haller i Varde Kommune, fordi der er fokus på at styrke kendskabet til lokale aktivitetsmuligheder og styrke netværket lokalt, inspirere og motivere mændene til en mere aktiv livsstil, håber arrangørerne. -vik

Publiceret: 13. Juni 2017 11:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt