@Voxpop Navn:Sofie
@Voxpop bynavn:Jacobi Skole
Jeg tror på Gud, det er derfor, jeg vil konfirmeres, og til konfirmationsforberedelsen har jeg lært mere om kristendommen. Jeg glæder mig til det hele på min konfirmationsdag. Mine forældre er skilt, og jeg glæder mig til at familien skal være sammen, for det er den ikke ret tit.
@Voxpop Navn:Sofie @Voxpop bynavn:Jacobi Skole Jeg tror på Gud, det er derfor, jeg vil konfirmeres, og til konfirmationsforberedelsen har jeg lært mere om kristendommen. Jeg glæder mig til det hele på min konfirmationsdag. Mine forældre er skilt, og jeg glæder mig til at familien skal være sammen, for det er den ikke ret tit.
Foto: Nina Møller
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Konfirmation: Lokalavisen spurgte fire kommende konfirmander hvorfor de vil konfirmeres

Hvorfor siger du ja til at blive konfirmeret? Hvad betyder det for dig at være kristen? Og hvad glæder du dig mest til ved konfirmationsdagen? De tre spørgsmål stillede vi fire piger fra Morten Thaysens konformandhold fra Jacobi Skole.

@Voxpop Navn:Lærke i stribet bluse
@Voxpop bynavn:Jacobi Skole
Jeg har altid gerne villet konfirmeres, det er bare noget, jeg godt kunne tænke mig. Jeg tænker egentlig ikke så meget over det at være kristen. Jeg glæder mig til det hele på min konfirmationsdag, til, festen, til at være sammen med familien, og til gaverne.
@Voxpop Navn:Lærke i stribet bluse @Voxpop bynavn:Jacobi Skole Jeg har altid gerne villet konfirmeres, det er bare noget, jeg godt kunne tænke mig. Jeg tænker egentlig ikke så meget over det at være kristen. Jeg glæder mig til det hele på min konfirmationsdag, til, festen, til at være sammen med familien, og til gaverne.
@Voxpop Navn:Lærke
@Voxpop bynavn:Jacobi Skole
 Det føles bare naturligt for mig at blive konfirmeret. Jeg er vokset op med forældre, der er kristne, så det føles som en naturlig del af mig. Det er ikke noget, jeg lægger mærke til i hverdagen. Jeg glæder mig rigtig meget til kirken, at alle kigger på mig - men er lidt bange for, noget går galt.
@Voxpop Navn:Lærke @Voxpop bynavn:Jacobi Skole Det føles bare naturligt for mig at blive konfirmeret. Jeg er vokset op med forældre, der er kristne, så det føles som en naturlig del af mig. Det er ikke noget, jeg lægger mærke til i hverdagen. Jeg glæder mig rigtig meget til kirken, at alle kigger på mig - men er lidt bange for, noget går galt.
@Voxpop Navn:Celina
@Voxpop bynavn:Jacobi Skole
Jeg lægger ikke mærke til i hverdagen, at jeg er kristen. Men ved vigtige punkter begynder jeg at tænke over det - som da min farfar døde. Min mor og far er skilt, og min moster og faster har ikke set mig, siden jeg var tre år. Jeg glæder mig til at familien skal samles.
@Voxpop Navn:Celina @Voxpop bynavn:Jacobi Skole Jeg lægger ikke mærke til i hverdagen, at jeg er kristen. Men ved vigtige punkter begynder jeg at tænke over det - som da min farfar døde. Min mor og far er skilt, og min moster og faster har ikke set mig, siden jeg var tre år. Jeg glæder mig til at familien skal samles.
Publiceret: 19. Maj 2017 20:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere