Martin Blom er klar til at give koncert i Kunsthal vARTe 17. juni.
Martin Blom er klar til at give koncert i Kunsthal vARTe 17. juni.
pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Koncert: sangskriver og guitarist i Kunsthal vARTe

I eftermiddag klokken 13 er der koncert med guitarist og sangskriver Martin Blom på Kunsthal vARTe, Smedegade 35. Der er fri entré. Koncerten er en del af udstillingen Mindscapes med billedkunstner Helle Kjærulf.

Sangene er indspillet i en nedlagt kirke. Teksterne er danske, og lydbilledet er enkelt. Med udgivelsen Sange fra ødekirken, som gæsterne hører nogle af til koncerten, går guitaristen og sangskriveren Martin Blom nye veje.

Martin Blom er bluesguitarist med slideguitaren som trofast følgesvend. Han er sangskriver med hang til rootsrock og nordisk sangtradition.

Med ”Sange fra ødekirken” er han gået fuldt og helt ind i et dansk tekstunivers. Samtidig tager den gode melodi favntag med bluesguitarens insisterende nærvær. Den akustiske guitar lægger bund i en del af sangene. I andre er det stålguitarens nasale lyd, der bærer igennem. Og indimellem lader Martin den elektriske slideguitar og baritone-guitar supplere lydbilledet, skriver Kunsthal vARTe i en pressemeddelelse om koncerten.

Publiceret: 17. Juni 2017 08:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt