@Voxpop Navn:Katrine, 4. b, 10 år
@Voxpop bynavn:Lykkesgårdskolen
Jeg har mest lyt til at læse sjove og tykke bøger. Vi har en pagt om at læse 5000 sider hver og hvis vi ikke gør det, skal vi dele slik eller noget ud i klassen. Jeg have aldrig hørt om Bibliotekets efterretningstjeneste før ...det er lidt synd, at de kostbare bøger er blevet stjålet.
@Voxpop Navn:Katrine, 4. b, 10 år @Voxpop bynavn:Lykkesgårdskolen Jeg har mest lyt til at læse sjove og tykke bøger. Vi har en pagt om at læse 5000 sider hver og hvis vi ikke gør det, skal vi dele slik eller noget ud i klassen. Jeg have aldrig hørt om Bibliotekets efterretningstjeneste før ...det er lidt synd, at de kostbare bøger er blevet stjålet.
Foto: Nina Møller
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Klassefighten: hvad skal du læse i klassefighten? og havde du hørt om bibliotekets efterretningstjeneste?

 Så blev årets Klassefighten skudt i gang med 37 deltagende klasser. Nu skal der læses og læses indtil august

@Voxpop Navn:Tessa, 4.b, 10 år
@Voxpop bynavn:Lykkesgårdskolen
Jeg vil læse sjove bøger som Kaptajn Underhylder, pigebøger og tegneserier. vi har noget, der hedder Læsekontrakten, og jeg skal læse 5000 sider, halvdelen inden sommerferien, og jeg er på 2200. Jeg ser også film, men kan godt lide at sidde for mig selv. Om jeg tror BET findes? “Mellem”:-)
@Voxpop Navn:Tessa, 4.b, 10 år @Voxpop bynavn:Lykkesgårdskolen Jeg vil læse sjove bøger som Kaptajn Underhylder, pigebøger og tegneserier. vi har noget, der hedder Læsekontrakten, og jeg skal læse 5000 sider, halvdelen inden sommerferien, og jeg er på 2200. Jeg ser også film, men kan godt lide at sidde for mig selv. Om jeg tror BET findes? “Mellem”:-)
@Voxpop Navn:Lise, 4.b, 10 år
@Voxpop bynavn:Lykkesgårdskolen
Jeg er med i pagten om de 5000 sider. Jeg har lyst til at læse De Fem-bøgerne, ikke pigebøger, men jeg læser også tegneserier. Jeg ser også af og til film på ipad. Men det fede ved at læse er, at når man først er kommet i gang, man kan næsten ikke stoppe, fordi man er midt i det spændende.
@Voxpop Navn:Lise, 4.b, 10 år @Voxpop bynavn:Lykkesgårdskolen Jeg er med i pagten om de 5000 sider. Jeg har lyst til at læse De Fem-bøgerne, ikke pigebøger, men jeg læser også tegneserier. Jeg ser også af og til film på ipad. Men det fede ved at læse er, at når man først er kommet i gang, man kan næsten ikke stoppe, fordi man er midt i det spændende.
Publiceret: 15. Juni 2017 20:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt