Lars Ravnholt, 45, i midten, sprang til, da Klaus Rejnhold Sørensen (t.h.) tilbød ham job som rådgiver. Pressefoto.
Lars Ravnholt, 45, i midten, sprang til, da Klaus Rejnhold Sørensen (t.h.) tilbød ham job som rådgiver. Pressefoto.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jobskifte: Lars Ravnholt ny rådgiver hos F10 Finans

Den erfarne bankrådgiver Lars Ravnholt er nu uvildig rådgiver hos F10

“Jeg havde en god mavefornemmelse. Jeg kunne mærke, det job ville være en god ting, og så skal man passe på med at sige nej.”

Sådan siger Lars Ravnholt om sit jobskifte. Han har sagt ja tak til at blive uvildig finansrådgiver hos F10-Finans og er begyndt 1. januar.

“Jeg glæder mig rigtig meget til den uvildige rolle: at tage mest mulig hensyn til kunderne i god dialog med deres pengeinstitut. Det er kunden, der i sidste ende bestemmer, om vi skal snakke med deres nuværende pengeinstitut eller et andet. Der er jo en grad af sælger i det at være bankrådgiver. Men nu får jeg friere mulighed for at vælge de løsninger, der er i markedet,” pointerer Lars.

Lars Ravnholt har været 24 år i bankverdenen, og har været med til at starte filial op i Oksbøl og været filialleder i de 18 år i BG-bank. Han har været i fire forskellige filialer og har stort lokalkendskab i både Varde, Esbjerg, Bramming og Ribe, hvor han har rådgivet kunder. Det fortsætter han med, og det er det, han kan lide:

“Jeg havde lyst til at prøve noget andet, så da Klaus, ringede og sagde, vi har nok at lave, sagde jeg ja, Jeg skal stadigvæk arbejde med noget af det, der er sjovt,” slår han fast.

F10 Finans har dermed tre medarbejdere.

Publiceret: 12. Januar 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere