Sådan ser forsiden ud på de foldere, der ligger i Varde Handels medlemsbutikker i Varde.
Sådan ser forsiden ud på de foldere, der ligger i Varde Handels medlemsbutikker i Varde.
Foto: Nina Møller
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Handelsliv: Varde Handel spørger borgerne

I uge 14 og 15 spørger handelsstandsforeningen Varde Handel folk, der bor i Varde Kommune, hvad de synes om Varde som handelsby

Varde Handel er i gang med et længerevarende stykke arbejde med at gøre Varde mest mulig attraktiv som handelsby. Som del heraf laver handelsstandsforeningen i uge 14 og 15 en undersøgelse, hvor de spørger borgere over 16 år, der bor i kommunen om, hvad de synes om Varde som handelsby. Og svarene vælter ind, fortæller citychef Louise Høj Nissen:

“Undersøgelsen er virkelig blevet taget positivt imod. Folk har en holdning til butikkerne og Varde som shoppingby og lyst til at udtrykke den. Vi har tidligere spurgt turisterne, men det er endnu vigtigere at få vores egne borgere og lokale kunders syn og holdning, for det er den daglige handel, vi får belyst,” fortæller hun.

Lavthængende frugter

Varde Handel håber på at finde ud af, hvor man skal sætte ind for at gøre byen endnu mere attraktiv.

“Vi vil gerne have nogle pejlinger på hvad er det for butikker folk vil have, og om der skal være endnu flere aktiviteter til. Vi vil gerne vide, hvorfor de potentielle kunder vælger Varde og blive klogere på hvor vores kunder kommer fra, om det er Nr. Nebel og Oksbøl i forhold til hvor vi skal markedsføre vores aktiviteter,” siger Louise Høj Nissen.

Så hvis du bor i en af oplandsbyerne, kan det ske, at du møder en praktikant fra Varde Handel, der går rundt og spørger. Handelsstandsforeningen håber på entydige svar.

“Der skal helst ikke være for mange svar, der går i alle mulige retninger. Der er måske nogle lavthængende frugter, noget, man kunne sætte i gang med det samme, såsom åbningstider første søndag i måneden. Vi har minimums-åbningstider, men ellers står det butikkerne frit for.

FAKTA

Varde Handel havde allerede kort efter, undersøgelsen blev sat i gang, fået 200 besvarelser, og har 300 som mål.

Der ligger foldere i de butikker i Varde, som er medlem af Varde Handel, og desuden findes spørgsmålene på Varde Handels Facebook-side.

Resultatet ventes klar i juni.

Publiceret: 10. April 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere