@Voxpop Navn:Jette Christensen
@Voxpop bynavn:Varde midtby	
Jeg mangler ikke noget i Varde. Jeg handler mest her og skal helst have det, som jeg plejer. Hvis jeg tager til Esbjerg, kan jeg ikke finde noget og tager tilbage til Varde igen. Men det er synd, nogle af butikkerne står tomme. Det kunne også være dejligt med noget grønt på Torvet.
@Voxpop Navn:Jette Christensen @Voxpop bynavn:Varde midtby Jeg mangler ikke noget i Varde. Jeg handler mest her og skal helst have det, som jeg plejer. Hvis jeg tager til Esbjerg, kan jeg ikke finde noget og tager tilbage til Varde igen. Men det er synd, nogle af butikkerne står tomme. Det kunne også være dejligt med noget grønt på Torvet.
Nina Møller
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Varde Handel laver i uge 14 og 15 en borgerundersøgelse, hvor de spørger borgere over 16 år, der bor i Varde Kommune, hvad de synes om Varde som handelsby. Der ligger foldere i butikkerne med spørgsmålene, og den ligger også på Varde Handels Facebookside.

Lokalavisen fangede tre borgere og stillede dem nogle at spørgsmålene fra undersøgelsen,

@Voxpop Navn:Bjarne Poulsen
@Voxpop bynavn:Varde midtby	
Jeg handler ikke så meget; jeg betaler bare. Vi kunne godt forbedre Torvet. Det ser efter min mening trist ud. Det kunne være godt med nogle borde og bænke, træer og blomsterkummer og en større pølsevogn, ligesom den på Torvet i Esbjerg. Det skæmmer byen, at der er tomme butikker.
@Voxpop Navn:Bjarne Poulsen @Voxpop bynavn:Varde midtby Jeg handler ikke så meget; jeg betaler bare. Vi kunne godt forbedre Torvet. Det ser efter min mening trist ud. Det kunne være godt med nogle borde og bænke, træer og blomsterkummer og en større pølsevogn, ligesom den på Torvet i Esbjerg. Det skæmmer byen, at der er tomme butikker.
@Voxpop Navn:Lea Mäkinen Jensen
@Voxpop bynavn:Lunde
Der kunne godt være nogle andre butikker, legetøj og H&M, lidt blandet, og også til hele familien. Her er lækre caféer og restauranter, f.eks. Spiseriget, og tilpas antal i forhold til byens størrelse. Jeg kommer fra Esbjerg, men synes, Varde er hyggelig, og man skal ikke slå tingene for stort op.
@Voxpop Navn:Lea Mäkinen Jensen @Voxpop bynavn:Lunde Der kunne godt være nogle andre butikker, legetøj og H&M, lidt blandet, og også til hele familien. Her er lækre caféer og restauranter, f.eks. Spiseriget, og tilpas antal i forhold til byens størrelse. Jeg kommer fra Esbjerg, men synes, Varde er hyggelig, og man skal ikke slå tingene for stort op.
Publiceret: 10. April 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

Fik du læst
Bøger

Papmaché-reglen
af Hella Joof

Tørst
af Jo Nesbø

Hjernesmarte børn
af Anette Prehn

Folkets skønhed
af Merete Pryds Helle

Sense - slank med fornuft
af Suzy Wengel
Se flere
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Varde
Seneste
Lokalavisen Varde
Mest læste
Lokalavisen Varde
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt