Hos Agriteam er de begejstrede for de nye lokaler. De er gået fra at have 68 til 180 kvadratmeter med god plads til møder. P
Hos Agriteam er de begejstrede for de nye lokaler. De er gået fra at have 68 til 180 kvadratmeter med god plads til møder. P
Foto: Agriteam
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Etablering: Nu har vi plads til møder

God plads til møderne er vigtigt for Agriteam

Lys og luft og albuerum. Det er hvad Agriteam har fået i de nye lokaler på det nye 180 kvadratmeter store domicil på Titan.

“Det er gået rigtig godt med at flytte ind i forhold til hvad man kunne frygte. Både telefon og internet virkede. Når man har boet et sted i 25 år så er der meget, men vi har været gode til at få det sorteret,” siger Bent Mulbjerg, som er en af mæglerne hos Agriteam.

Han er allerede meget begejstret for de nye lokaler.

“Det er et fantastisk sted at leje sig ind, og vi kan allerede se, at vi har meget større mulighed for mødeaktiviteter, og det at der er en kantine her, gør, at vi har mulighed for at bestille mad derfra. Tidligere har vi været nødt til at tage ud til kunden, men det er et must at have gode forhold med de komplekse ting vi arbejder med. I forbindelse med forhandlinger af køb og salg af ejendomme er det vigtigt, at der er god plads, Vi sidder ofte en seks-otte mand omkring bordet og har masser af papirer, og det har vi haft problemer med før. Og så er det også en fordel, at kunderne nemt kan finde parkering.

“Nu har vi 20 p-pladser, og der er ingen, der løber rundt med en blok og kradser penge ind. Det havde vi problemer med på Skansen. Vi har haft det rigtig godt der, men når vi er fem mand på 68 kvm er det trængt, og hvis vi alle har gang i telefoner er det svært,” siger Bent Mulbjerg.

Publiceret: 19. Marts 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt