Billedet er taget ved Varde Bridgeklubs afslutning og generalforsamling 2017
Billedet er taget ved Varde Bridgeklubs afslutning og generalforsamling 2017
pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bridge: Varde Bridgeklub sluttede sæsonen

Varde Bridgeklub har sluttet sin sæson, hvor der samtidig blev holdt en velbesøgt generalforsamling, hvor 104 medlemmer mødte frem, skriver Niels Kristian Hindsig i en pressemeddelelse.

Formand Erik fjord aflagde sin beretning:

Året startede med Bridgens Dag, hvor Varde Bridgeklub deltog. Der var flere events, blandt andet friluftsbridge i Kræmmergade, Skolebridge med 54 elever fra Brorsonskolen og en massiv mediedækning især af lokale medier. Også DR havde fundet vej til Varde.

Klubbens hus skal vedligeholdes og det gøres løbende. I år står den på udvendig maling, og formentlig yderligere lyddæmpning og nye lamper.

På medlemssiden har der i den forgangne sæson været 208 aktive, heraf 18 elever, og 2 passive. Vi har 4 spilledag med 272 spillere.

Der blev hen over sommeren afholdt 17 drop in med i alt 1256 deltagere

Mange fra klubben har deltaget i turneringer både på klubhold og individuelt. Et par Ernst Jepsen og Henning Petersen havde en heldig lodtrækning og vandt en billet til Copenhagen Bridge international, hvor de mødte verdenseliten.

klubben har en sund økonomi.

Igen i år vil klubben forsøges sig med at lave arrangementer i forbindelse med Bridgens Dag i Varde. Oplægget vil noget lignende som sidste år.

På valg var Jørn Petersen, Inger Gosvig og Kirsten Jensen. Kirsten ønskede at træde ud af bestyrelsen og i stedet valgtes Rit Arenfeldt.

Sinne Christiansen fik overrakt klubbens årskrus, der hvert år uddeles til en af klubbens ildsjæle.

Der blev også spillet kort . i år i seks rækker. Vindere blev: A-rækken, Sonja Holmgaard og Jørgen Madsen, B-rækken, Helle Sørensen og Bodil sommer, C-rækken, Norma og Ole Andreasen, D-rækken, Marianne og Ulrik Lorenzen, E -rækken, Chr. Møllen og Peter Schmidt, E-rækken, Ellen Andersen og Carsten Tinning.

Publiceret: 13. Maj 2017 11:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Varde

ANNONCER
Se flere